Nosaltres

Som una empresa familiar dedicada a oferir als nostres clients aliments saludables i de primera qualitat a partir de tècniques emprades pels nostres ancestres i amb la introducció de noves tecnologies.

La nostra història comença amb una passió, que és la jardineria, per part de l’amo en Guiem. D’aquí el nom del comerç. El seu objectiu és l’elaboració d’un producte 100% ecològic, evitant la utilització de cap recurs artificial.

La nostra missió és la d’arribar al màxim públic possible, donant consciència de la importància dels productes locals, i oferir un punt de vista diferent a l’hora de fer la compra.

Com a negoci, la visió que tenim, és que tothom pugui cultivar el seu propi hortet, aprenent a valorar el que posam damunt la nostra taula.

 

hortalisses

Localització

Situats a la comarca del Raiguer de Mallorca, la població de Santa Maria del Camí està ubicada al peu de la Serra de Tramuntana, oferint unes característiques bioclimàtiques úniques per a l’elaboració dels nostres productes ecològics.

La botiga es troba al Carrer Mossèn Joan Mesquida,núm 73. Està oberta al públic en aquest horari:

Dimecres a divendres: de 8:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00.

Dissabte i diumenge: de 8:30 a 14:30.

Online: estam disponibles les 24 hores els 365 dies a l’any.

 

Productes

Oferim tot tipus d’hortalisses i fruites, segons la temporada, juntament amb productes de petits comerços locals. Apart, tenim plantes i planters, per poder produir els vostres propis horts, i una selecció de cactus per decorar la llar de la millor manera.